Centrul Medical Innova

Terapia dentară

Ce trebuie să cunoașteți despre terapia dentară?

Pentru pacienții care doresc un zâmbet mai frumos și simpatic Centrul medical Innova Dent & Beauty oferă servicii de terapie care constă în restaurarea funcțional-estetică a dinților, prin metoda corecției formei și culorii dinților sau îndreptării ocluziei.
În procesul acestor proceduri de terapie se înlătură defectele dinților, cariile, fisurile, iar dintele restaurat devine foarte rezistent.
Pe lângă igiena dinților, prevenirea și tratarea orală, noi oferim servicii de îmbunătățire a aspectului dinților – albirea dentară. Albirea dentară reprezintă o modalitate relativ simplă, rapidă și efectivă de modificare a culorii dinților, prin utilizarea unui gel special pe bază de peroxid de hidrogen, care se aplica pe dinți. Rezultatul acestei proceduri este foarte spectaculos, dar poate fi subiectiv fiindcă fiecare pacient are gustul său.
Desigur în Centrul Innova Dent & Beauty se oferă servicii de endodonție – care este o procedură de diagnostic și tratament a afecțiunilor pulpare. Extirparea și restaurarea sistemului endodontic în Centrul nostru, se realizează cu instrumente, proceduri și materiale specifice de ultima generație.
Urmând procedurile de terapie în Centrul Innova Dent & Beauty, veți obține un zâmbet frumos și impecabil!

Alte servcii

Centrul Medical Innova

Contactaţi-ne

Aveți nevoie de serviciile noastre?

Sunați la telefon sau scrieti un mesaj